90 Päivää morsiamena -sarjaan uusi kohupari – mies on meikkaava kehonrakentaja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

90 Päivää morsiamena -sarjan spin offissa The Other Way nähdään uusi pariskunta, Shekinah Garner ja Sarper Güven. Fanien mukaan heeivät ole yhteensopivia, vaikka esittävät sosiaalisessa mediassa omaavansa vahvan fyysisen kemian. He tapasivat ensimmäisen kerran amerikkalaisen Shekinahin Turkin matkan aikana.

Valitettavasti amerikkalaisen naisen perheenjäsenet ja tytär eivät hyväksy Sarperia. Heidän mielestään turkkilainen on pelkästään pelimies, eikä aviomiesmateriaalia. Naisten mieheksi itseään tituleeraava Sarper jopa perui treffinsä Shekinahin kanssa, koska hän oli liian väsynyt vietettyään aikaansa kahden muun naisen kanssa. Los Angelesista kotoisin oleva Shekinah vättää että hänen turkkilainen rakastajansa oli aiemmin naistenmies, mutta on parantanut tapansa.

Fanien mukaan pariskunnan teot ja käytös viittaavat siihen, että he ovat kiinnostuneita ainoastaan toistensa ulkonäöstä. Shekinah rakasti kertomansa mukaan sitä, että Sarper käytti meikkiä heidän ensimmäisillä treffeillään. Ehkäpä sisäinen kauneus on tässä liitossa toissijaista?