Ariana Grande sinut ulkonäkönsä kanssa – ei kaipaa Botoxia

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Ariana Grande on viime aikoina ollut melko negatiivisen huomion keskipisteenä aloittaessaan suhteen näyttelijä Ethan Slaterin kanssa. Slater jätti Granden vuoksi vaimonsa, jonka kanssa hän oli juuri saanut ensimmäisen lapsensa.

Myös naisen muuttunutta ulkonäköä on ruodittu. Granden mukaan hänen kasvonsa ovat muuttuneet, koska hän elää nykyään terveellisemmin eikä kasvoissa ole alkoholin aiheuttamaan turvotusta. Voguen julkaisemalla YouTube-videolla nainen myös kertoo olevansa nyt itsevarmempi eikä koe enää tarvetta muuttaa kasvojaan kauneusklinikoilla.

Ariana Grande myöntää, että hän on aiemmin käyttänyt paljon Botoxia ja täyteaineita. Sen lisäksi hän on meikin avulla halunnut täysin peittää omat kasvonsa. Nykyään tähden meikkityyli on hieman luonnollisempi ja kevyempi, ja nainen pyrkii meikin avulla korostamaan omia kauniita piirteitään.