Emily Ratajkowskin punaisella matolla – rinnat näkyivät läpi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen huippumalli Emily Ratajkowski on niittänyt mainetta poseeraamalla hyvin vähäpukeisissa kuvissa. 32-vuotias kaunotar oli naimisissa Sebastian Bear-McClardin kanssa, mutta otti miehestä avioeron kun kävi ilmi, että mies oli pettänyt häntä. Heillä on yhdessä myös lapsi, kaksivuotias Sylvester.

Emily Ratajkowski osallistui juuri järjestettyyn Video Music Awards -palkintogaalaan. Omalle tyylilleen uskollisena nainen oli pukeutunut hyvin seksikkääseen mekkoon, joka jätti mallin keskivartalon paljaaksi. Asun vihreä kangas oli niin ohutta, että se paljasti altaan naisen rinnat sekä mustat stringit.

Emily Ratajkowski pohti taannoin omalla TikTok-kanavallaan sitä, miten moni nuorena naimisiin mennyt nainen ottaa avioeron kumppanistaan noin 30-vuotiaana. Tämä on Ratajkowskin mielestä tyylikäs peliliike mikäli avioliitto ei ole sellainen kuin nainen oli ajatellut.