AP: Asukas jumiutui kotinsa ikkunaan Riihimäellä – pelastuslaitos hätiin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Riihimäellä asuvan henkilön torstai sai yllättävän käänteen, kun hän joutui kotonaan odottamattomaan ongelmatilanteeseen. Asukas oli jäänyt 14. syyskuuta jumiin kotitalonsa ikkunaan eikä päässyt pois ilman ulkopuolista apua. Tapauksesta uutisoi ensimmäisenä Aamuposti.

Kanta-Hämeen pelastuslaitos sai tapauksesta hälytyksen kello 12.33. Pelastuslaitoksen väki saapui pelastamaan asukasta jokseenkin harvinaislaatuisesta tilanteesta. Henkilö onnistuttiin lopulta irrottamaan kodin ikkunasta.

Pelastuslaitoksen mukaan tilanteesta selvittiin säikähdyksellä, eikä pulaan joutunet henkilö kärsinyt tilanteen seurauksena vakavista vammoista. Tarkempi tehtävänimike oli ihmisen pelastaminen puristuksista.