Kendall Jenneriä tapaileva Bad Bunny: ”Ei naimisiin tai lapsia”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit-tähti Kendall Jenner ja nousujohdanteista uraa tekevä reggaeton-tähti Bad Bunny ovat olleet jo pitkään suhdehuhujen keskiössä. Kaksikko on näyttäytynyt usein yhdessä julkisesti, mutta he eivät kuitenkaan vahvista tietoa siitä, että he seurustelisivat.

Kendall Jenner ja Bad Bunny ovat tapailleet maaliskuusta saakka. Bad Bunny on kuitenkin kertonut Daily Mail -sivuston mukaan haastattelussaan, että hänen romanttiset suhteensa eivät kuulu kenellekään. Sen vuoksi hän ei halua vahvistaa seurusteluhuhuja. Mies on myös saanut paljon lokaa niskaansa siitä, että hän tapailee Kardashianin ja Jennerin suvun naista.

Bad Bunny on nyt sanonut myös, että hän ei ole valmis vakiintumaan eikä halua vakavaa suhdetta. 29-vuotias mies ei halua naimisiin eikä perustaa perhettäkään. 27-vuotias Kendall Jenner on tällä hetkellä ainut hänen sisaruksistaan, jolla ei ole vielä lapsia.