Sienna Miller yllätti punaisella matolla – esitteli paljasta raskausvatsaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Torstaina 14. Syyskuuta Theatre Royal Drury Lane toimi tapahtumapaikkana Lontoossa järjestettävälle Vogue World Show -muotitapahtumalle. Tapahtuma keräsi paikalle näyttelijöitä, viihdemaailman suurimpia nimiä ja tietenkin myös supermalleja.

Kaikki olivat pukeutuneet punaisen maton valokuvaajia varten parhaimpiinsa, mutta näyttelijä Sienna Miller tuntui varastavan kaikkien huomion. Nainen ilmoitti asunsa kanssa suuren yllätyksen kaikille paljastamalla, että hän on raskaana.

Sienna Miller oli pukeutunut valkoiseen Schiaparellin kaksiosaiseen asuun, joka esitteli kauniisti naisen paljasta raskausvatsaa. Lapsi on 41-vuotiaan Sienna Millerin ja hänen 26-vuotiaan poikaystävänsä Oli Greenin ensimmäinen yhteinen lapsi. Naisella on edellisestä liitostaan Tom Sturridgen kanssa 11-vuotias tytär Marlowe.