Koira järsi kantokoppaan reiän ja karkasi kesken lennon – videosta viraalihitti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lemmikit joutuvat tyypillisesti matkustamaan lentokoneiden ruumassa kantokopan sisällä. Erästä shiba-rotuista koiraa tällainen ratkaisu ei kaiketi miellyttänyt, vaan se päätti hankkia itselleen reilusti lisää jalkatilaa.

Peliyhtiössä työskentelevä John Krajewski uskoi Sputnik-koiransa matkustavan rauhallisesti kuljetuskopassaan Alaskan Airlinesin lennolla. Koneen saavuttua määränpäähän Floridaan lentokenttätyöntekijöitä odotti kuitenkin yllättävä näky. Ruuman avaamisen jälkeen heitä tervehti sisältä iloisen näköinen shiba.

Sputnik oli onnistunut pakenemaan kantokopasta pureskelemalla reiän sen muoviseen kehikkoon. Krajewski kertoi olleensa iloinen koiran ollessa kunnossa ja hämillään siitä, miten etukäteen lentoa varten rauhoitettu lemmikki oli onnistunut pakenemaan. Hän kertoi tapauksesta viraalina levinneellä videollaan TikTokissa.

– Oven avannut lentokentän henkilökunta kuvaili Sputnikin vain seisseen siinä kuin odottaen, että sen eteen laskettaisiin punainen matto, Krajewski kertoi videolla.

@johnkrajewski My Shiba Inu 'Sputnik' escapes her kennel mid flight! #shibainu #escapeartist #dogsoftiktok #airlines ♬ Free Bird – Lynyrd Skynyrd