Emma Watson esitteli käsimatkatavaransa – aina pullollinen giniä mukana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Harry Potter -elokuvasarjasta monille tunnetuksi tullut näyttelijä Emma Watson on myös tunnettu feministinä ja tasa-arvon väsymättömänä puolesta puhujana. Nainen täytti keväällä 33 vuotta ja kertoi laittavansa näyttelijän uran hetkeksi tauolle.

Emma Watson matkustelee paljon ja paljasti nyt Vogue-lehden tuoreella YouTube-videolla mitä hänen käsimatkatavaroistaan aina löytyy. Ensimmäisenä nainen vetää laukustaan esiin ison pullollisen giniä, jota nainen kaataa itselleen pienen lasillisen ennen matkan alkua.

Emma Watsonin laukusta löytyy hieman kosmetiikkaa, päiväkirjoja, lukemista ja ihonhoitotuotteita. Naisen matkassa kulkee mukana aina myös hyvät kuulokkeet ja iso unimaski, joka peittää korvatkin. Emma Watson pitää mukanaan myös tarot-kortteja, joilla hän toisinaan ennustaa itselleen.