Ex-teinitähti jätti paidan pukematta – tässä asussa harva uskaltaisi juhlia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittitähtien suosituimpaan sarjaan somessa nykyisin kuuluva Tallia Storm nousi Britanniassa aikoinaan nopeasti julkkikseksi. Neitokainen on niittänyt suosiota niin konserttilavoilla kuin radiossakin, mutta sittemmin uran nousukiito on hieman rauhoittunut.

Tällä kertaa Storm on suunnannut juhlimaan melko näyttävässä asussa, sillä siitä ikään kuin puuttui vasemman puolen yläosa. Näkyvillä oli vain läpikuultavat rintaliivit, joten vastaavassa asussa varmasti kovin harva suomalainen uskaltautuisi juhlimaan.

Tallia Storm, eli Natalya Storm Hartmann, on skotlantilainen laulaja ja lauluntekijä. Elton John löysi hänet poptähden uralle jo 13-vuotiaana, kun Elton John kutsui Tallian konserttinsa lämmittelyesiintyjäksi saatuaan tämän demon. 16-vuotiaana Storm sai levytyssopimuksen ja kirjasopimuksen. Laulajattaren ensimmäinen single Social Security julkaistiin kesällä 2015.