Saippuasarjatähti Billy Miller on kuollut 43-vuotiaana – äiti oikoo huhuja kuolinsyystä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen näyttelijä Billy Miller on kuollut 43-vuotiaana. Hänet tunnettiin parhaiten roolisuorituksistaan saippuasarjoissa, kuten Tunteita ja tuoksuja ja General Hospital. Miller menehtyi perjantaina 15. syyskuuta Yhdysvaltojen Austinissa, Teksasissa.

– Hän kamppaili kaksisuuntaisen mielialahäiriön kanssa, Millerin manageri kommentoi Variety-lehdelle.

– Hän taisteli pitkään kaksisuuntaisen mielialahäiriön kanssa ja masennus kesti vuosia. Hän teki kaikkensa torjuakseen sairauden. Hän rakasti perhettään, ystäviään ja fanejaan, mutta lopulta masennus voitti ja hän luovutti taistelussa henkensä, Billyn äiti Patricia Miller kertoo Soap Opera Digestille.

– Muut julkisuudessa kerrotut kuolinsyyt eivät ole totta. Toivon, että ne olisivat, mutta ne eivät vain ole, hän jatkaa viitaten poikansa tehneen itsemurhan.

Millerin ensimmäinen roolisuoritus nähtiin televisiossa vuonna 2007, kun hän sai osan All My Children-saippuasarjasta. Hän näytteli sen jälkeen Billy Abbottia Tunteita ja tuoksuja -sarjassa vuosina 2008–2014. Miller voitti kolme Daytime Emmy -palkintoa. Hänet nähtiin myös sarjoissa Pukumiehet, NCIS, Truth Be Told, CSI ja Enormous.

– Olen pahoillani kuullessani suru-uutisen ystävästäni Billy Milleristä. Tämä on sydäntäsärkevää. Hän oli hauska, nauravainen ja erittäin lahjakas. Valoa ja rakkautta hänen perheelleen ja ystävilleen, näyttelijäkollega Jason Thompson kirjoitti nettiin.