Aivosyöpää sairastava 90210-tähti Shannen Doherty: ”Itken jatkuvasti”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Beverly Hills 90210 -sarjassa näytellyt Shannen Doherty on sairastanut pitkään rintasyöpää, joka on levinnyt myös hänen aivoihinsa. Doherty on myöntänyt itkevänsä jatkuvasti. Hän sai äskettäin tunnustuksen työstään puhuessaan Floridan Tampassa järjestetyssä 90-luvun konferenssissa.

– Kiitos paljon. Tiedätte, että kuinka paljon rakastan itkemistä, kiitos, Doherty sanoi yhdessä muiden näyttelijöiden Tori Spellingin, Jason Priestleyn, Jennie Garthin, Ian Zieringin, Brian Austin Greenin ja Gabrielle Carterisin kanssa keskustellessaan ja kyynelehtiessään.

Tähdellä diagnosoitiin ensimmäisen kerran rintasyöpä vuonna 2015, ja hän parantui siitä kaksi vuotta myöhemmin. Hänen syöpänsä palasi rajuna vuonna 2020. Näyttelijä vitsaili konferensissa myös avioerostaan. Hän erosi huhtikuussa 11 vuoden avioliiton jälkeen aviomiehestään Kurt Iswarienkosta.

– Toinen ammattini on kihlautuminen, naimisiinmeno ja ero. Pärjään siinä erittäin hyvin.