Mikaelin Kokemus ja Notkea Rotta julkaisivat nostalgiakappaleen Vaasasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

notkeaToimittajana tunnettu Mikael Mikkonen inspiroitui rakkaudesta kotikaupunkiinsa Vaasaan, ja nyt hän on julkaissut Mikaelin Kokemus -sooloprojektillaan Nostalgian tauti -kappaleen. Vierailijana kappaleessa on mukana helsinkiläinen räppäri Notkea Rotta.

– Biiseissä on mulle kyse ennen kaikkea kirjoittamisesta ja tarinankerronnasta. On hienoa saada tiivistettyä asiansa muutamaan minuuttiin ja tehdä lahjakkaiden muusikoiden kanssa yhteistyötä, Mikaelin Kokemus kiittelee.

Miesten ystävyys alkoi 20 vuotta sitten Vaasan sisäsataman laiturilla ja jatkuu edelleen.

– Olen asunut pitkään Helsingissä, mutta Vaasa on edelleen lähellä sydäntä. Fiilistelen erityisesti Vaasan saaristoa, missä mulla on mökki. Vaasassa on myös lukuisia ystäviä. Jos kaupunki, missä on kokenut ensirakkautensa, juonut ensikänninsä ja saanut liudan elinikäisiä ystäviä, ei ole kirjoittamisen arvoinen aihe, niin en sitten tiedä sitten mikä on, Mikkonen kertoo.

Kappaleen voit kuunnella Spotifystä tästä linkistä. Singleen on tehty myös musiikkivideo, jonka on ohjannut Lasse Turunen.

– Video kuvattiin meren äärellä kallioilla, jonne kutsuin vanhat Vaasa-frendit pitkästä aikaa koolle juomaan olutta. Nautittiin kimpassa aurinkoisesta päivästä ja video kuvattiin kivuttomasti siinä samalla. Upea päivä, Mikkonen muistelee.