Blind Channel esiintyy huhtikuussa Tampereen Nokia Arenalla – Kevään ainoa Suomen keikka

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Violent popiksi musiikkiaan kuvaileva Blind Channel tekee keväällä uransa tähän asti isoimman keikan. Kansainvälisestä suosiosta nauttiva yhtye nousee lauantaina 27. huhtikuuta Tampereen Nokia Arenan lavalle.

Nokia Arenalla faneille tarjoillaan jokseenkin harvinaista herkkua. Kyseessä on nimittäin Blind Channelin ainoa Suomen keikka kevään aikana. Yhtye kiertää alkuvuodesta Euroopan lavoja, ja Tampereen konsertti oli kyseisen kiertueen loppuhuipennus.

– Tuntuu älyttömän hienolta päästä toteuttaa meidän uran tähän mennessä suurin konsertti Nokia-areenalla. Bändi täytti juuri 10 vuotta ja meistä on upeaa nähdä, että ollaan päästy pisteeseen, jossa voidaan tehdä oma areenakeikka rakkaassa kotimaassa, Blind Channel hehkuttaa tiedotteessa.

Yhtyeen mukaan areenakeikalla kuullaan sekä tuttuja hittejä että keväällä julkaistavan uuden albumin kappaleita. Keikan lämmittelijät julkistetaan myöhemmin. Tapahtuman lipunmyynti alkaa Lippupisteessä maanantaina 25. syyskuuta kello 09.00.