Demi Lovato avautui seksielämästään: ”Sängyssä olen kaikista itsevarmin”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poplaulaja Demetria Devonne ”Demi” Lovato on kertonut olevansa tällä hetkellä todella onnellinen. Nainen rakastui viime vuoden lopulla Jutes’ nimiseen tatuoituun komistukseen, ja nyt pariskunta on ollut yhdessä jo yli vuoden ajan.

Raitistunut Demi Lovato on nyt avautunut intiimielämästään ja kertonut paljastavia asioita haastattelussa. Lovato kertoi LadyGang podcastissa People-sivuston mukaan, että hän kokee olevansa kaikista itsevarmin sängyssä.

Itsevarmuus sängyssä kumpuaa poptähden mukaan siitä, että hän elää hetkessä. ”Olen niin läsnä, että en mieti mitään mikä varjostaa arvostelukykyäni loppupäivän aikana”, 31-vuotias Demi Lovato pohtii. Nainen tiedostaa sen, että kaikki eivät koe olevansa itsevarmoja sängyssä, mutta hän kokee olevansa hyvin sinut itsensä kanssa juuri silloin.