Donitsiauton ovet jäivät auki – karhut näkivät tilaisuuden tulleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monien viraaliksi levinneiden videoiden myötä on voitu todeta, että karhut ovat jo mestareita avaamaan autojen ovia, takaluukkuja ja penkomaan roskakoreja etsiessään ruokaa. Nyt Alaskassa sattui huvittava tilanne kun kaksi karhua kapusivat donitseja kuljettavaan autoon.

Alaskan Krispy Kreme julkaisi omalla Facebook-kanavallaan tiedotteen huvittavan kuvan kera. Kuvassa nähdään miten yrityksen pakettiauton takaovet ovat auki. Tavaratilan sisällä nähdään kaksi mustakarhua herkuttelemassa donitseilla ja tuhoamassa pakettiauton lastia.

Krispy Kreme -autoa kuljettanut henkilö oli Associated Press -uutisen mukaan tehnyt yhden pysähdyksen ja toimituksen Alaskan sotilastukikohdassa. Kun hän oli tullut autolle takaisin, kuski oli huomannut, että kaksi mustakarhua herkutteli tavaratilassa donitseilla.

Mies yritti aluksi säikäyttää karhuja tiehensä hakkaamalla pakettiauton kylkiä. Tämä ei kuitenkaan toiminut nälkäisiin karhuihin, jotka olivat päässeet makean makuun. Lopulta tukikohdan sireenejä alettiin soittamaan ja ne lopulta saivat karhut perääntymään auton luota.