Ilosaarirock myy sikaa säkissä – ostaisitko lipun ilman tietoa esiintyjistä?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomi on festareiden luvattu maa. Kesäviikonloppuina on kymmeniä tapahtumia, joiden joukosta voi olla vaikea valita mieluisinta. Esiintyjät viimein määrittelevät sen, mihin tapahtumaan lopulta haluaa osallistua. Osa käy samoilla festareilla vuodesta toiseen.

Joensuun Ilosaarirockin Sika säkissä -liput ovat myynnissä jälleen. Tuote on ollut suosittu vaihtoehto heille, jotka menevät festareille itse tapahtuman vuoksi, eikä esiintyjillä pelkästään ole merkitystä. Ilosaarirock 2024 järjestetään 12.–14. heinäkuuta Joensuun Laulurinteellä.

– Mitä olisi Ilosaarirockin syksy ilman Sikaa säkissä? Rokkikansa on huhuillut ensi kesän lippujen perään nyt jo tovin, kun ihan ekat Early Bird -liputkin ehdittiin myymään heinäkuussa loppuun. Mahtavaa päästä laittamaan pöhinää tähänkin festaritötteröön nyt lipunmyynnin osalta, hehkuttaa Ilosaarirockin myynti- ja markkinointipäällikkö Lauri Ruotsalainen.

Ensimmäisiä ohjelmauutisia Ilosaarirockin suunnalta kuullaan alkusyksyn aikana. Ilosaarirockia on järjestänyt vuodesta 1971 lähtien itsenäinen ja riippumaton elävän musiikin yhdistys Joensuun Popmuusikot ry. Festivaalin tuotoilla tuetaan muun muassa Pohjois-Karjalan musiikki- ja kulttuurielämää sekä suojellaan itäsuomalaista luontoa.