Louis Tomlinsonista tehtiin dokumenttielokuva

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositusta One Direction -poikabändistä soolouralle lähtenyt Louis Tomlinson pääsee kertomaan oman tarinansa uudessa Louis Tomlinson: All of Those Voices -nimisessä dokumenttielokuvassa. Elokuva sai ensi-iltansa maaliskuussa, mutta se nähdään myös suoratoistossa.

Dokumenttielokuvassa seurataan Louis Tomlinsonin matkaa suositun bändin jäsenestä kohti tähteyttä sooloartistina. Mieheltä ilmestyi vuonna 2020 hänen Walls-nimeä kantava debyyttialbuminsa. Elokuvassa nähdään miten mies kiertää maailmaa musiikkinsa kanssa ja valmistelee seuraavaa albumiaan.

Louis Tomlinsonia dokumentoidaan kun hän säveltää ja äänittää musiikkia Faith in the Future -albumilleen, joka julkaistiin viime vuonna. Albumin suurimmaksi hitiksi nousi Bigger Than Me -niminen kappale, jota on kuunneltu Spotifyssa yli 36 miljoonaa kertaa.

Elokuvan pystyy katsomaan lokakuusta lähtien Paramount+ -palvelussa People-sivuston mukaan ainakin Yhdysvalloissa, Kanadassa, Iso-Britanniassa, Australiassa, Brasiliassa, Italiassa, Ranskassa, Saksassa, Sveitsissä, Hollannissa sekä Etelä-Koreassa. Siitä ei ole vielä selvyyttä tullaanko elokuvaa näkemään myöhemmin myös Suomessa.