Beata ja Mikko Leppilampi saivat lapsen – kuvapäivitys sulattaa sydämet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen näyttelijä Mikko Leppilampi tänä syksynä valkokankaalla Comeback-elokuvassa rocktähti Tonyn roolissa. Samaan aikaan hän on tullut jälleen isäksi, kun reilu vuosi sitten avioituneen julkkisparin Beata Leppilampi synnytti perheeseen toisen pojan.

Perheen kaksivuotias Kaspian-poika sai nyt pikkuveljen, jolla on sama syntymäpäivä kuin isällään. Nyt Mikko on julkaissut sosiaalisessa mediassa ihastuttavan kuvapäivityksen pienokaisesta ja perheestä. Samalla hän kertoo viime päivien olleen tunteikkaita ja onnellisia.

– Hurjan tunnerikkaat viimeiset pari päivää. Kiitos Espoon sairaalan synnytysosaston ammattitaitoiselle ja taitavalle henkilökunnalle. Arvostan teitä niin paljon! Oli jännittävää ja samalla maailman ihaninta tulla takaisin kotiin ja aloittaa uusi ihmeellinen arki kahden pojan äitinä. Onneksi on vierellä maailman paras isi – mun tuki & turva, Mikko Leppilampi kirjoitti.