Ideaparkin Xmas Party 2023 -pikkujoulubileissä Dingo ja Kolmas Nainen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjoismaiden suurin kauppakeskus Ideapark Lempäälässä laajentui taannoin myös konsertti- ja tapahtuma-areenaksi, kun Bläk Boks -areena avattiin kauppakeskuksen yhteyteen. Massiivisesta salissa on sittemmin järjestetty monenlaisia konsertteja, festareita ja lukuisia urheilutapahtumia. Marraskuussa on pikkujoulujen vuoro.

Bläk Boksissa järjestetään 24. marraskuuta kaikille avoimet Xmas Party 2023 -pikkujoulut, jossa lavalle nousee kaksi supersuosioon aikoinaan noussutta suomirockin suuruutta. Esiintymässä nähdään Kolmas Nainen sekä Dingo, jonka urasta tehdään parhaillaan myös elokuvaa. Suosikkiyhtyeiden lisäksi juhlakansaa ripittää Putouksesta tuttu Aku Hirviniemen suosikkihahmo Usko Eevertti Luttinen.

Pikkujoulut ovat kaikille avoin tilaisuus, ja yritykset voivat järjestää pikkujoulut kerralla suuremmallekin henkilöstölle. Tarjolla on muun muassa Firman piikkiin -drinkki. Tampereelta tilaisuuteen järjestetään bussikuljetus. Peruslippu pikkujouluihin maksaa 39 euroa ja VIP-lippu 99 euroa. Liput myydään Tiketissä ja lisätietoja tapahtumasta verkossa www.blakboks.fi.