MTV-teiniäidin exä yritti surmata siskonsa – yllättävä käänne oikeudenkäynnissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-kanavan Teen Mom -realitysarjan tähti Jenelle Evansin ex-mies pidätettiin aiemmin tänä vuonna Las Vegasissa. Häntä epäillään siskonsa pahoinpitelystä ja kuristamisesta. Siskon mukaan Nathan yritti tappaa hänet.

Nathan Griffithillä on ollut vaikeita aikoja MTV-tähtivuosien jälkeen. Nathan on pidätetty useita kertoja muun muassa rattijuopumuksista ja pahoinpitelystä. Nyt hän on myöntänyt siskonsa kuristamisen, mutta saattaa välttää vankilan erikoisesta seikasta johtuen. Nahtan Griffith on nimittäin Yhdysvaltojen puolustusvoimien veteraani.

The Ashley’s Reality Roundupin uuden raportin mukaan realitytähden tapaus siirretäänkin tästä johtuen Yhdysvalloissa toimivan veteraanioikeuden käsiteltäväksi hänen asianajajiensa pyynnöstä. Nathan palveli Yhdysvaltojen merivoimissa ja on siksi oikeutettu tähän muutokseen. Veteraaneilla on yleisesti erilaisia päihde- ja mielenterveysongelmia, jotka otetaan huomioon heidän rikostapaustensa käsittelyssä. Hän saa todennäköisesti paljon kevyemmän tuomion kuin saisi siviilioikeudessa.