Kalkkarokäärme puri postinkantajaa – vaani oven edessä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taannoin Matt Govier -niminen postinjakaja Nebraskassa ei jäänyt toimettomaksi kohdatessaan kalkkarokäärmeen asiakkaan talon oven edessä vaan päätti päästää matelijan hengiltä. Nyt eräs lähetti Floridassa koki samanlaisen tilanteen, mutta joutui käärmeen puremaksi.

Amazonin lähetti oli Floridassa toimittamassa pakettia asiakkaan talon oven eteen, kun hän oli tuntenut piston jalassaan. Oven vieressä kerällä ollut kalkkarokäärme oli yllättänyt naisen ja onnistunut puremaan häntä polven yläpuolelle.

Nainen oli soittanut heti itselleen ambulanssin ja tullut välittömästi huonovointiseksi. Tällä hetkellä hän on Martin County -poliisilaitoksen mukaan vakavassa tilassa sairaalassa hoidettavana. Floridankalkkarokäärme on Pohjois-Amerikan myrkyllisin käärme, jonka verimyrkky aiheuttaa kudosvaurioita.