Sisarvaimot-tähti ei säästele sanojaan – ero suivaannutti toden teolla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-sarjassa on koetu ennennäkemättömiä tilanteita, kun aiemmin Kodyn Brownin neljä uskollista ja kuuliaista vaimoa ovat sekoittaneet perheen jännitteitä. Kolme vaimoa on pakannut laukkunsa ja saaneet ainoan, jäljelle jääneen vaimon Robynin tunteelliseksi. Ensimmäisenä liitosta lähti Christine Brown, joka on nyt sanonut mielipiteensä Robynista.

– Ajattelin aina, että Christine ja minä voisimme olla ystäviä. Yritin olla ystävällinen hänelle, Robyn valitti äskettäin Merille Sisarvaimot-sarjan tuoreessa jaksossa, mikä esitettiin Yhdysvalloissa.

Sen jälkeen Robyn väitti, että hän yritti hieroa sovintoa Christinen kanssa ennen kuin nainen erosi Kodysta. Christine oli sanonut Robynille, että oli naiselle kateellinen, koska Kody piti Robynia suosikkivaimonaan ja vietti hänen kanssaan ylivoimaisesti eniten aikaa. Robyn kuitenkin uskoi, että hän olisi voinut muodostaa Christinen kanssa ystävyyssuhteen.

– Jos häntä häiritsi, ettei meillä ollut suhdetta, niin eikä hänen olisi pitänyt sanoa: ”Hei, miksi meillä ei ole suhdetta? Voimmeko olla ystäviä?”, Christine ihmetteli kameroille.

– Totuus on, että olisin joka tapauksessa hylännyt hänen ystävyytensä, rehellisesti sanoen, Christine napautti.

Kun Christine aloitti henkisen avioliiton Kodyn kanssa vuonna 1994. Heillä on kuusi yhteistä lasta. Christine on löytänyt nyt rinnalleen uuden miehen, eikä ole enää missään tekemisissä Kodyn tai Robynin kanssa.