Kim Kardashian biksuissa tenniskentällä – Serena Williamsilta huvittava kommentti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja yrittäjä Kim Kardashian on tunnettu näyttävästä tiimalasivartalosta, jota tähti esitteleekin mielellään omissa kuvissaan. Nyt 42-vuotias kaunotar nähdään näyttävissä kuvasarjoissa, jotka hänestä on napattu tenniskentällä.

Kim Kardashian poseeraa hänen tuoreissa Instagram-kuvissaan pinkeissä Chanelin biksuissa tenniskentällä. Parissa kuvassa nainen pitelee tennismailaa kädessään ja on pelaavinaan tennistä näyttävä ranta-asu yllään.

– Kirjaimellisesti tuo ei ole oikea tapa pitää mailaa kädessä. Selvästi tarvitset minulta oppitunteja lol, Serena Williams kommentoi kuvia sydänsilmäisten hymyemojien kera.

Kim Kardashian on viime aikoina julkaissut näyttäviä kuvia lomamatkaltaan. Tähti ei missään kohtaa paljastanut lomakohdettaan, mutta kertoi kuitenkin olevansa paratiisissa. Vähäpukeiset kuvat saavat yleensä paljon huomiota ja ylistäviä kommentteja, mutta lomakuvien kommenttikenttä on täyttynyt myös negatiivisista viesteistä.

Monien mielestä ökyrikkaiden tähtien pitäisi tehdä enemmän hyväntekeväisyyttä ja auttaa ihmisiä hädässä sen sijaan, että he lentävät yksityiskoneilla kauniille hiekkarannoille.