The Rock julkisuuden huonoista puolista: ”Niitä ei ole”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pitkään julkisuudessa ollut yhdysvaltalainen näyttelijä ja showpainija, Dwayne ”The Rock” Johnson, näki hänen Instagram-kanavallaan säännöllisesti kysymyksen, jossa haluttiin kuulla julkisuuden hyvistä ja huonoista puolista. Tuoreella videollaan Dwayne Johnson kertoo mitä mieltä hän on siitä mitä julkisuus on tuonut tullessaan.

Ensimmäisenä Dwayne Johnson kertoo, että hänen mielestään julkisuudella ei ole oikeasti yhtäkään huonoa puolta. Hän muistaa mistä hän on lähtenyt ja tietää miltä se tuntuu kun rahat eivät riitä ruokaan. Sen vuoksi mies on kiitollinen kaikista eri asioista, joita julkisuuteen kuuluu.

Hyviä puolia julkisuudessa on miehen mukaan ilmaiset tacot ja taloudellinen vakaus. Vaikka 51-vuotias Johnson on sitä mieltä, että huonoja puolia ei ole, häntä silti toisinaan harmittaa se, että hän ei pysty hetken mielijohteesta menemään kauppaan.

Ennen ostoksille lähtemistä liikkeeseen pitää aina ilmoittaa hänen tulostaan ja paikalle täytyy järjestää turvamiehiä. Näyttelijän ei kannata edes haaveilla kauppareissuista ruuhkaisimpiin kellonaikoihin. Toisinaan Dwayne Johnson haluaa haistattaa koko systeemille pitkät ja menee kauppaan yksin ilman mitään erikoisjärjestelyitä.

– Menee kymmenen minuuttia niin ympärilläni on oikea sirkus ja paikalle täytyy soittaa poliisit auttamaan minut pois, Dwayne Johnson naurahtaa.

https://www.instagram.com/p/CxjpKcxr4XK/