Hulk Hoganin tytär isänsä häiden jälkeen: ”Tarvitsen hajurakoa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Showpainija Hulk Hoganin tytär Brooke Hogan on paljastanut, miksi hän ei osallistunut äskettäin isänsä hääjuhliin. Brooken 70-vuotias isä avioitui äskettäin 45-vuotiaan Sky Dailyn kanssa Floridassa sijaitsevassa Indian Rocksin baptistikirkossa Clearwaterissa. Paikalle oli kutsuttu ainoastaan show-painijan lähipiiri.

Nopeasti otsikoihin nousi tieto siitä, että Hulk Hoganin, eli oikealta nimeltään Terry Bollean Brooke-tytär ei ollut mukana hääjuhlissa. Nyt 35-vuotias Brooke on kommentoinut poissaolonsa syytä julkisesti Instagram-tilillään.

– Me kaikki koemme perheissämme dynamiikan muutoksia. Oma perheeni on kokenut PALJON muutoksia. Kun kaikki nämä muutokset tapahtuvat julkisuudessa, niin minun on täytynyt oppia navigoimaan muutosten seassa, ja se on ollut vähintäänkin vaikeaa, Brooke sanailee.

– Olen oman hyvinvointini nimissä päättänyt luoda etäisyyttä perheeseni. Olen päättänyt keskittyä ihmisiin ja asioihin, jotka ovat hyväksi sydämelleni ja sopusoinnussa omien henkilökohtaisten uskomusteni, tavoitteideni ja arvojeni kanssa. Toivon isälleni kaikkea hyvää.