Nutella-takapuolella 2,2 miljoonaa seuraajaa – Natasha Crown julkaisee lähinnä videoita

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ruotsalaisesta glamourmalli Natasha Crown haluaa omistaa maailman suurimman takamuksen. Hän on aiemmin kertonut kasvattaneensa takapuoltaan plastiikkakirurgian lisäksi syömällä Nutellaa kuusi kiloa kuukaudessa.

Nyt naisella on 2,2 miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Hänen julkaisemansa videot ovat esitelleet neitokaisen sulomuotoja. Videoilla lähinnä kuvataan hänen kävelyään takaapäin kuvattuna. Serbialaissyntyinen malli on aiemmin kehunut olevansa suuri myös sielultaan.

Hän tietää takapuolensa olevan hänen suurin tavaramerkkinsä. Natasha on aiemmin kertonut, että se saa hänet tuntemaan olonsa seksikkääksi ja voimakkaaksi. Hän on hyödyntänyt plastiikkakirurgiaa myös kasvoihinsa etenkin huulten alueelle.