Kauppakeskus tyhjennettiin Joensuussa – rakennuksessa outoa hajua

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joensuussa sijaitseva kauppakeskus Iso Myy evakuoitiin torstaina päivällä. Paikallinen pelastuslaitos sai aamukymmenen jälkeen hälytyksen mahdollisesta vaarallisen aineen onnettomuudesta.

Kauppakeskuksessa levisi torstaina aamupäivällä epämääräiseksi kuvailtu savua muistuttava haju. Kauppakeskus tyhjennettiin asiakkaista Pelastuslaitoksen saatua ilmoituksen asiasta. Pohjois-Karjalan pelastuslaitoksen mukaan myös osa Ison Myyn yhteydessä olevista huoneistoista evakuoitiin.

Hajun lähde ei ollut kello 12 mennessä selvinnyt. Pelastuslaitoksen mukaan kyseessä ei kuitenkaan ole rakennuspalo, vaan todennäköisesti vaarallisen aineen onnettomuus. Kärylle altistui useita ihmisiä, mutta toistaiseksi sairaalahoidolle ei ollut tarvetta eikä henkilövahinkoja ole ollut.

Tapauksen varoitettiin aiheuttavan liikennehäiriöitä Joensuun keskusta-alueella. Sosiaalipäivystys on tavattavissa kävelykadun puolella kauppakeskusta.