Kate Moss hehkuttaa elävänsä hyvinvointitrendiä – kuvattiin silti tupakoimassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entinen supermalli Kate Moss täyttää jokusen kuukauden päästä 50 vuotta. Hän on hiljattain alkanut mieltää itseään hyvinvointiguruksi ottaen kuukylpyjä alastomana yötaivaan alla ja käyttäen kristallikiviä tuomaan energiaa. Lisäksi hän kasvattaa vihanneksia muutettuaan Lontoosta Länsi-Oxfordshireen. Lisäksi hänen päivänsä alkaa transsendenttisella meditaatiolla.

Kate Mossin elämään kuuluu nyt ashtangajoogan harjoittaminen ja ruoanlaitto 20-vuotiaalle mallityttärelleen Lilalle. Hänellä on oma Cosmoss-hyvinvointibrändi, mikä sai hiljattain kolauksen, kun Kate Moss kuvattiin Cecconi-ravintolan ulkopuolella tupakoimassa.

– Tupakoin edelleen satunnaisesti. Olen kuullut, että lopettamisen voi huomata ihosta. En ole lopettanut kuitenkaan vielä, Moss kertoo The Sunday Timesin haastattelussa.