Gisele Bündchen kulutti kahvia, viiniä ja tupakkaa – sitten teki täyskäännöksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Gisele Bündchen on yksi menestyksekkäimmistä malleista. Nainen on viime aikoina keskittynyt perhe-elämäänsä, jota ravisutti viime vuoden lopulla avioero. Gisele Bündchen ja Tom Brady päättivät erota 13 vuoden avioliiton jälkeen. Pariskunnalla on yhdessä kaksi lasta, 10-vuotias Vivian Lake Brady ja 13-vuotias Benjamin Rein Brady.

Gisele Bündchen on jo vuosien ajan elänyt todella terveellistä elämää. Nainen herää viideltä ja aloittaa aamunsa meditoimalla. Hän harrastaa liikuntaa, syö terveellisesti eikä juo kahvia tai alkoholia. Aiemmin Bündchenin elämäntavat eivät kuitenkaan olleet näin terveelliset.

Gisele Bündchen kertoi CBS Sunday Morning -kanavan haastattelussa, että julkinen ura mallina kulutti häntä henkisesti. Naisen aamiainen koostui yleensä kahvista ja kolmesta tupakasta. Iltapalaksi hän joi pullollisen viiniä. Bündchenia ahdisti niin paljon, että hän ei pystynyt hengittämään ja harkitsi jopa hyppäämistä asuntonsa ikkunasta.

Nainen yritti tasapainottaa työn kuormittavuutta tupakalla ja alkoholilla, jotka kuitenkin vain pahensivat asiaa. Lopulta tähti teki täyskäännöksen. Gisele Bündchen jätti ruokavaliosta alkoholin, sokerin ja lopetti tupakan polttamisen. Nyt nainen kokee olevansa paras versio itsestään.