Oprah Winfrey kritisoi ihmisten käytöstä – häntä kohdeltiin huonosti ylipainoisena

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Oprah Winfrey ja The Rockina tunnettu Dwayne Johnson perustivat taannoin yhdessä uuden hyväntekeväisyyssäätiön. Kaksikon mukaan heidän perustamansa the People’s Fund Maui -ohjaa kaikki lahjoitetut varat suoraan lyhentämättömänä ihmisille, jotka ovat kärsineet Havaijilla maastopalojen tuhoista.

Nyt 68-vuotias Oprah Winfrey johti keskustelupaneelia, jonka puheenaiheena oli ihmisten paino ja se miten ylipaino vaikuttaa myös ympärillä oleviin ihmisiin ja heidän asenteisiinsa. Oprah Winfrey kertoi People-sivuston mukaan painaneensa aiemmin yli 100 kiloa ja saaneensa tällöin hyvin erilaista kohtelua esimerkiksi kaupassa.

Oprah Winfrey muisteli miten häntä ohjattiin vaateliikkeessä katsomaan sormikkaita ja käsilaukkuja, koska myyjien mielestä vaatepuolelta ei löytyisi naiselle mitään. Winfrey kertoi myös, että hän ei ole käyttänyt dieettien aikana Ozempic-lääkettä, mutta ei halua kuitenkaan tuomita ihmisiä, jotka päättävät pudottaa painoa lääkkeen avulla.