Netflixin Squid Gamen pohjalta tehtiin realitysarja – traileri julki

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Netflixin huippusuositussa Squid Game -sarjassa joukko ihmisiä kilpailee mittavasta rahasummasta leikkikentiltä tuttujen pelien tappavissa versioissa. Kilpailuyhteiskunnan vaaroista varoittavasta korealaissarjasta on nyt tulossa todellisuutta realitysarjan muodossa.

Netflixin Squid Game: The Challenge -sarjassa 456 ihmistä kilpailee 4,56 miljoonan dollarin arvoisesta voittopotista. Realitysarjan pelit, lavasteet ja puvustus ovat tuttuja alkuperäisestä Squid Game -sarjasta. Oletettavasti kukaan ei kuitenkaan kuole tulevassa realitysarjassa.

Squid Gamesta tuttujen pelien lisäksi realitysarjassa on mukana myös uusia haasteita. 10 jaksoa kattava Squid Game: The Challenge ilmestyy Netflixiin 22. marraskuuta 2023. Esimakua sarjasta saadaan sen teaser-trailerissa.

Alkuperäinen Squid Game on myös saamassa jatkoa. Korealaissarjan toisen tuotantokauden julkaisuajankohtaa ei kuitenkaan ole toistaiseksi paljastettu.