Stressi sai Brandi Glanvillen romahtamaan – poika soitti hätänumeroon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Brandi Glanville tunnetaan monista yhteyksistä, mutta ehkä parhaiten Beverly Hillsin täydelliset naiset -televisiosarjasta. Nainen on nyt kertonut kärsineensä niin kovasta stressistä, että se sai hänet lyyhistymään lattialle.

Brandi Glanville oli kotona yllättäen lyyhistynyt lattialle ja hänen poikansa oli joutunut soittamaan hätänumeroon saadakseen äidilleen apua. 50-vuotias Glanville oli saanut sairaalassa kuulla, että hänen kätensä ja jalkansa ovat turvoksissa stressin vuoksi. Tämä oli saanut naisen pyörtymään kotona.

Brandi Glanvillella tehdään vielä lisää testejä, mutta tällä hetkellä lääkärit ovat People-sivuston mukaan sitä mieltä, että naisen heikentynyt terveydentila johtuu vain ja ainoastaan stressistä. ”Te ette tiedä millaista stressiä joudun sietämään”, Glanville kommentoi.