Oikeus: Lady Gagan ei tarvitse maksaa jättipalkkiota koiriensa palauttajille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lady Gagan koiranulkoiluttajana työskennellyttä Ryan Fischeriä ammuttiin ja poptähden kaksi ranskanbulldoggia siepattiin helmikuussa 2021. Lady Gaga lupasi koiriensa palauttajalle 500.000 dollarin suuruisen palkkion. Rikoksen sisäpiiriläinen Jennifer McBride palautti koirat kaksi päivää myöhemmin ja tekijät saatiin kiinni.

Lady Gaga kieltäytyi maksamasta 500.000 dollarin palkkiota koiriensa palauttamisesta, koska siitä oli vahvaa näyttöä, että Jennifer McBride oli tietoinen rikoksesta ja osittain siinä myös mukana. McBride vaati oikeusteitse naiselta puolen miljoonan palkkiota, joka koirien palauttamisesta oli luvattu.

Palkkion lisäksi Jennifer McBride vaati Lady Gagalta 1,5 miljoonan dollarin lisäkorvausta kaikesta vaivasta ja vahingosta, jota Lady Gaga oli McBriden mukaan hänelle aiheuttanut kieltäydyttyään maksamasta. Nyt oikeudenkäynti on tullut päätökseensä ja tuomari on päättänyt asian poptähden hyväksi. People-sivuston mukaan Lady Gaga ei nyt virallisesti ole Jennifer McBridelle velkaa mitään.