Parisuhderiita eskaloitui – mies roikkui 12 kilometriä konepellillä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Missourista kotoisin oleva nainen ajoi yli 12 kilometriä autollaan samaan aikaan, kun hänen aviomiehensä roikkui ajoneuvon konepellillä. Poliisin mukaan 38-vuotias Stephanie Boyd ja hänen 31-vuotias puolisonsa joutuivat sanaharkkaan, mikä eskaloitui fyysiseksi riidaksi St. Louisissa sijaitsevassa asunnossa.

Boyd sai tarpeekseen, nousi pariskunnan autoon ja sanoi lähtevänsä. Mies ilmeisesti luuli, että Boyd ei ajaisi autollaan pois, jos hän hyppäisi konepellin päälle. Hän luuli väärin. Pian puoliso joutui pitämään kiinni henkensä kaupalla.

Berkeleyn poliisilaitoksen raportin mukaan Boyd ajoi välinpitämättömästi eri nopeuksilla jopa valtaväylällä. Hän ajoi rakennustyömaiden läpi ja pikkuteillä. Mies roikkui mukana. Yhdessä vaiheessa poliisi ajoi pariskuntaa takaa, mutta Boyd ajoi vielä hetken ennen pysähtymstään, The Smoking Gun uutisoi.

Boyd pidätettiin ja häntä syytetään kotiväkivallasta, koska nainen yritti aiheuttaa vakavaa fyysistä vammaa miehelleen hänen ollessaan auton konepellin päällä. Häntä syytettiin myös pidätyksen vastustamisesta, koska Boyd yritti ajaa poliisia karkuun. Tuomari määräsi 100.000 dollarin takuusumman Boydille, joten jos nainen ei maksa summaa käteisellä, odottaa hän tuomiotaan telkien takana.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.