Pizzan päältä löytyi yllättävä täyte – ladattu käsiase

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaliforniassa on hämmästelty pizzatäytettä, joka voi jakaa mielipiteitä vielä ananasta enemmän. Poliisi päätyi takavarikoimaan autoon tehdyn ratsian yhteydessä todellisen käsiasepizzan.

Kernin piirikunnan poliisi pysäytti tiistaina 11. lokakuuta auton Kalifornian Rosamundissa. Poliisin mukaan autoa kuljettaneella 47-vuotiaalla miehellä oli pidätysmääräys aikaisemmista aserikkomuksista. Hänen ajoneuvonsa tutkittiin perusteellisesti.

Poliisin mukaan epäillyn autosta löydettiin 0,7 gramman edestä erilaisia huumeita, katkaistu haulikko ja kaksi ladattua käsiasetta. Toinen käsiaseista oli piilotettu pizzalaatikon sisään pepperonipizzan päälle. Kuljettaja ja auton kolme muuta matkustajaa pidätettiin ase- ja huumerikoksista epäiltynä.