Jada Pinkett Smith paljasti: Asumuserossa Will Smithin kanssa jo 7 vuotta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muusikko ja näyttelijä Will Smith on ollut naimisissa Jada Pinkett Smithin kanssa jo vuodesta 1997 lähtien. 26 avioliittovuoden aikana pariskunta on ehtinyt käymään läpi monia eri vaiheita. Nyt on paljastunut, että avioliitto ei kuitenkaan ole ollut niin vahva kuin he ovat antaneet olettaa.

Jada Pinkett Smith teki hätkähdyttävän paljastuksen hänen uudessa Worthy-nimisessä omaelämäkerrassaan. Nainen kertoi, että hän on tehnyt avioeroa miehensä Will Smithin kanssa vuodesta 2016 lähtien. He eivät ole virallistaneet eroa, mutta ovat kuitenkin olleet asumuserossa siitä lähtien.

Jada Pinkett Smith kertoi Today-ohjelman haastattelussa, että avioliitto on ollut ulospäin pelkkää kulissia. He ovat esittäneet avioparia eri tapahtumissa ja haastatteluissa. Myös kolme vuotta sitten julkisesti läpikäyty pettämiskohu ei oikeastaan ollut edes pettämistä sillä tavalla kuin moni luuli, koska todellisuudessa pariskunta oli asunut eri osoitteissa jo vuosien ajan.

Naisen mukaan hän ja Will Smith ovat eläneet täysin erillisiä elämiä jo seitsemän vuoden ajan. He ovat asuneet erillään yhtäjaksoisesti koko tämän ajan. He eivät vain jostain syystä ole saaneet aikaiseksi tehdä virallista avioerohakemusta. Jada Pinkett Smith ei ollut valmis hyväksymään epäonnistumista avioliitossa, mikä oli yksi syy siihen, että he esittivät onnellista avioparia kaikki nämä vuodet.