Claudia Romanin peppuparaati someen – mikä kuvista kuumin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa suosiota saanut sosiaalisen median julkkis ja glamourmalli Claudia Romani nimettiin taannoin maailman kuumimmaksi jalkapallotuomariksi. Suomea rakastava italialainen kurvitar on poseerannut aikoinaan myös suomalaisjoukkueen pelipaidassa.

Nyt Claudia on esitellyt vartaloaan tuttuun tapaansa sosiaalisen median seuraajilleen varsin paljastavissa asuissa. Kymmenen kuvan koosteessa Romani kysyykin seuraajiltaan mikä kuva olisi näiden mielestä suosituin.

Realitysarja Secret Storyä nykyisin tähdittävä Claudia Romani valittiin Italian Playboy-lehdessä Vuoden 2016 bruneteksi. Nyt hän on esitellyt auliisti kurvejaan, joista hänet tunnetaan ympäri maailmaa. Romani nimittäin esittelee mielellään juuri takapuoltaan verkossa seuraajilleen.