Kanye West päättää mitä vaimo syö ja pukee ylleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri Kanye West ja hänen tuore vaimonsa Bianca Censori ovat olleet viime aikoina paljon uutisotsikoissa. Erityisesti huomiota herätti heidän Italian matkansa, jossa aviopari näytti olevan intiimisti vesitaksissa. Monia puhutti myös Biancan pukeutuminen, joka oli hyvin rohkeaa ja läpikuultavaa.

Nyt lähipiiri on paljastanut Daily Mail -sivuston mukaan melko erikoisia yksityiskohtia pariskunnan avioliitosta. 28-vuotiaan Bianca Censorin lähipiiri on kertonut, että 46-vuotias Kanye West on käskenyt naista olemaan aina puhumatta julkisesti. Mies on myös päättänyt mitä vaimo saa syödä ja koska hänen pitää kuntoilla.

Tämän lisäksi Kanye West päättää mitä Bianca Censori pukee ylleen. Näin oli jo Kim Kardashianin aikaan, ja Kardashian kertoikin Westin aina vaikuttavan hänen asuihinsa. Tämä on kuitenkin tuntunut hämmentävältä siitä syystä, että Kanye West hylkäsi Kim Kardashianin mukaan kaikki asut, jotka olivat liian paljastavia. Bianca Censorin hän sen sijaan laittaa julkisille paikoille hyvin paljastavissa, tiukoissa ja läpinäkyvissä asuissa.