Tunnetko itsesi vanhaksi? Teletappien aurinko odottaa lasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen Jess Smith teki lyhyen, mutta miljoonille tutun uran televisiossa. Hän näytteli alkuperäisessä Teletapit-televisiosarjassa taivaalla hymyilevää aurinkoa. Smith sai roolin ollessaan vasta yhdeksän kuukauden ikäinen.

Smith on nykyään jo 27-vuotias. Kentissä asuva entinen lapsitähti paljasti sosiaalisessa mediassa odottavansa ensimmäistä lastaan yhdessä kumppaninsa Rickyn kanssa. Smith jakoi Instagramissa ultraäänikuvan.

– Kun kahdesta tulee kolme, Smith kirjoitti kuvatekstissä.

– Teletappien aurinkovauva saa oman aurinkovauvan, kommentoi yksi Smithin seuraajista.

Smith piti roolinsa pitkään salaisuutena, mutta paljasti 19-vuotiaana ystäviensä kannustamana näytelleensä Teletappien aurinkoa. Hän kertoi vuonna 2021 Instagramissa isänsä pidälleen kuvaustilanteessa teddy-nallea kameran takana saadakseen hänet nauramaan.