Gaala Lasten Hyväksi tukee jälleen Taysin lapsipotilaita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallitoimisto Promodel järjestää jo perinteeksi muodostuneen Gaala Lasten Hyväksi -tapahtuman perjantaina 27. lokakuuta. Tavoitteena on kerätä 15 000 euroa Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:lle. Vuosien saatossa järjestettyjen hyväntekeväisyysmuotinäytösten avulla on kerätty yhteensä lähes 134 000 euroa. Lahjoitukset ohjataan Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n kautta Tampereen yliopistollisen sairaalan lastenosastolle, jolla hoidetaan veri- ja syöpätauteja sairastavia lapsia.

Gaala Lasten Hyväksi järjestetään Solo Sokos Hotel Torni Tampereessa. Tapahtumassa nähdään muotishow, jossa Pirkanmaan muodin toimijat esittelevät syksyn ja talven 2023 mallistojaan. Vuosittain tapahtumassa ollaan nähty julkisuudesta tuttuja kasvoja, jotka ovat tulleet tukemaan tärkeää asiaa. Tänä vuonna näytöksessä nähdään muun muassa Miss Suomi 2023 Paula Joukanen, Miss Suomi 2023, toinen perintöprinsessa Maisa Alatalo sekä Miss Suomi 2020 Viivi Altonen. Juontajana tapahtumassa ovat upeat ja sanavalmiit Joanna Kuvaja ja Heidi Willman.

Viihdettä tapahtumaan tuovat lisäksi upeat esiintyjät, kuten Vuoden taikuri 2022 Henri Kemppainen ja näyttävä sirkustaiteilija SiniSupreme. Illan aikana yleisöllä on mahdollisuus osallistua hiljaiseen huutokauppaan, jossa on tarjolla taidetta, sisustustavaraa ja asusteita, esimerkiksi Lumoavan lahjoittama, arvokas koru. Mallitoimisto Promodel on järjestänyt pienille potilaille varoja kerääviä hyväntekeväisyysmuotinäytöksiä jo vuodesta 2004 asti, näillä tapahtumilla on kerätty yhteensä yli 133 000 euroa varoja Tays lapsipotilaille. Gaala myös striimataan ja sitä pääsee seuraamaan tästä linkistä.

– Tapahtuma on kasvanut vuosi vuodelta. Olemme lähes kahdenkymmenen vuoden aikana saaneet kerättyä hienon rahasumman todella hyvään tarkoitukseen. Lahjoituskohteemme on säilynyt samana koko ajan. Kerätyillä varoilla on hankittu muun muassa lasten hoitoon tarkoitettuja laitteita sekä erilaisia viihtyvyyttä parantavia pelejä, leluja ja sisustustarvikkeita, kertoo tapahtuman pääjärjestäjä, Promodel Oy:n toimitusjohtaja Jenni Ahola.