Julia Fox paljasti syyn eroon Kanye Westin kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Julia Fox sai viime vuonna nopeasti lisää maailmanlaajuista tunnettuutta tapaillessaan avioerosta toipuvaa, räppäri ja muotisuunnittelija Kanye Westiä. Julia Fox on myöhemmin kertonut, että hän tunsi kuin hänellä olisi ollut kaksi vauvaa seurustellessaan Kanye Westin kanssa.

Julia Fox on selittänyt, että asiat eivät sujuneet Kanye Westin kanssa, koska hän huomasi, että miehen tarvitsema huomion taso oli ylivoimaista. Julian oli keskityttävä myös ex-miehensä Peter Aremjevin kanssa saatuun kaksivuotiaaseen poikaan, Valentinoon.

– Ajattelin, että okei, teen vain muotia ja pukeudun vaatteisiin. Teen mitä hän sanoo. Ja pystyin tekemään sitä sen verran kuin tein. Luulen, että hän tarvitsi lähelleen kokopäiväisesti toisen henkilön, enkä voinut olla sitä. Minulla on myös poikani. Sitten hän haluaisi puhua puhelimessa todella paljon, Fox tilittää The Drew Barrymore Showssa.

– Se oli vain, se oli niin ylivoimaista ja kestämätöntä. Tajusin hyvin nopeasti, että se ei tule kestämään, koska en voi asettaa ketään muuta etusijalle kuin poikani.