Soppakausi on täällä – ihanaa höyryävää ruokaa kulhokaupalla

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Keitot ovat edullisia, herkullisia ja riittoisia. Niitä kannattaa valmistaa kerralla enemmän ja lämmittää lounaaksi tai vaikkapa iltalenkin jälkeen nautittavaksi. On olemassa muitakin keittoja kuin supisuomalaiset hernekeitto, lihakeitto, kalakeitto ja pinaattikeitto.

Listasimme nyt loistavat keittoidea, joiden reseptejä löytää netistä mielin määrin. Miltäpä kuulostaisi esimerkiksi texmex-keitto, jossa maistuvat tomaatti, valkosipuli ja maissit? Kylmän syyspäivän pelastaan kananuudelikeitto. Entä oletko kuullut italiaisesta hääkeitosta? Se on lihapullakeitto, johon tulee kasviksia ja parmesaanijuustoa.

Minestronekeitto on must marraskuussa. Linssikeitto, tomaattikeitto ja kermainen sienikeitto ovat suomalaisille tuttuja, mutta entäpä ranskalainen kalakeitto bouillabaisse? Skottilainen keitto sisältää puolestaan lammasta. Kattila porisemaan!