Emma Gaala 2024 järjestetään Espoossa – ensimmäiset esiintyjät julki

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Musiikkituottajat ry. jakaa jälleen Emma-palkinnot helmikuussa 2024. Ensi vuoden Emma-gaala järjestetään Espoossa Metro Areenalla lauantaina 17. helmikuuta.

Emma-gaalassa nähdään palkintojen jakamisen ohessa jälleen Suomen eturivin artistien esiintymisiä. Lavalle nousevat helmikuussa Behm, Kuumaa, Käärijä ja Sexmane. Lisää esiintyjäjulkistuksia on luvassa ennen varsinaista tapahtumaa.

Emma-gaalan lipunmyynti alkoi keskiviikkona 18. lokakuta kello 9. Peruslippujen hinnat vaihtelevat 39,90 eurosta 54,90 euroon, mutta tarjolla on myös VIP-lippuja. Tuttuun tapaan gaala esitetään myös Nelosella ja Ruudussa.

Emma-gaala 2023 järjestettiin Helsingin jäähallissa helmikuun alussa. Eniten palkintoja sai Bess, jonka saldoksi tuli yhteensä neljä Emma-patsasta.