Stallonen tyttäret kuin mallikaunottaria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkonkari Sylvester Stallone tunnetaan monista legendaarisista elokuvarooleista. Mies on uransa lisäksi ehtinyt perustamaan myös perheen, johon kuuluu vaimon Jennifer Flavinin lisäksi kaksi poikaa ja kolme tytärtä.

Scarlet Stallone jakaa sosiaalisessa mediassa itsestään usein upeita poseerauksia, ja nyt kaveriksi kuviin on tullut hänen siskonsa Sistine. Kuvista ei jää epäselväksi, että siskojen äiti on maailmankuulu mallikaunotar ja isä leffakomistus. Tyttäret voisivat varmasti tehdä itsekin menestyksekästä malliuraa.

Muutama vuosi sitten Sylvester Stallone jakoi Twitterissä artikkelin näyttävistä tyttäristään. Stallone oli kopioinut lehden kirjoittaman otsikon: ”Sylvester Stallone’s bombshell daughters set pulses racing with sizzling snaps”. Fanit reagoivat kärkkäästi julkaisuun ja ihmettelivät miksi mies jakoi niin seksikkään julkaisun tyttäristään.