Tyga ja Blac Chyna taistelevat huoltajuudesta – isä haluaa pojan kokonaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Artisti Tyga hakee yksinhuoltajuutta hänen ja Blac Chynan kymmenenvuotiaalle pojalleen. Tyga on jättänyt vastauksen entisen tyttöystävänsä lasten huoltajuuteen liittyen ja äiti pyysi lisää tapaamisia ja avoimuutta King Cairon kasvatukseen. Blac Chyna käyttää nykyään syntymänimeään Angelma White elämäntapamuutoksen tehtyään.

Entertainment Tonightin saamien asiakirjojen mukaan Tyga haluaa lapsensa äidin saavan tapaamisoikeuden kuitenkin viikonloppuisin. Lisäksi hän pyysi naista anomaan kirjallisen luvan, jos haluaa viedä heidän poikansa tietyn alueen ulkopuolelle. Tyga myös vaatii, että he säilyttävät jo aiemmin asettamansa loma-aikataulun.

Chyna väitti aiemmin näkevänsä poikaansa tällä hetkellä vain 24 tuntia viikossa. Hän myös väittää, että Tyga kieltäytyy kommunikoimasta suoraan hänen kanssaan tai kertomaan edes osoitetta, missä he poikansa kanssa parhaillaan asuvat. Lisäksi äiti on ilmaissut huolensa, että Tyga ei ole jakanut tärkeitä tietoja King Cairon terveydestä ja hyvinvoinnista. Chynalla on myös kuusivuotias Dream-tytär entisen sulhasen Rob Kardashianin kanssa.