Maria Arreghini hämmästyttää – poseerasi Venetsiassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanlaajuista somehuomiota osakseen saanut italialainen opiskelija Maria Arreghini on Instagramin nouseva tähti. Hän tienaa rahaa mallina ja sosiaalisen median vaikuttajana sekä esittelee usein vartaloaan seuraajilleen. Viime aikoina hän on lomaillut näyttävästi ympäri maailmaa.

Nyt Arreghini on poseerannut kameran edessä Italian Venetsiassa, jossa hän on viettänyt iltaansa näyttävästi sinisessä iltapuvussa. Veneessä ikuistettu asu oli varustettu huippunäyttävällä kaula-aukolla, joka korosti erityisesti Marian muhkeaa povea. Hän tunsi olevansa kuin prinsessa.

Maria Arreghinilla on myös ikioma podcast. Hän saanee eniten seuraajia ulkonäöllisten avujensa ansiosta, mutta hyvä radioääni tuo plussaa. Rooman Sapienza-yliopistossa opiskeleva Maria Arreghini on tällä hetkellä urheilumedia Numero Diezin leivissä, mutta hän tekee myös muita juonto- ja pr-keikkoja.