Zayn Malik laajensi bisneksiään – onko tämä jo liikaa?

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailmanlaajuista suosiota nauttineesta One Direction -poikabändistä soolouralle ensimmäisenä lähtenyt Zayn Malik on onnistunut tekemään myös monia omia hittejä. Miehen tunnetuimpien kappaleiden joukkoon lukeutuvat muun muassa Pillowtalk ja Taylor Swiftin kanssa yhdessä julkaistu I Don’t Wanna Live Forever.

Nyt mies on paljastanut uusimman aluevaltauksensa lanseeratessaan Mixoloshe-nimisen virvoitusjuomabrändin. Moni julkkis on viime aikoina lähtenyt mukaan alkoholibisnekseen, mutta Zayn Malik on kuitenkin päättänyt keskittyä alkoholittomiin juomiin.

Mixoloshe-juomat ovat alkoholittomia drinkkejä eli mocktaileja. Zayn Malik on sitä mieltä, että Mixoloshen juomat ovat täysin ainutlaatuisia ja tulevat ravistelemaan alkoholittomien juomien osastoja kaupoissa. Ensimmäisenä mocktailina Zayn Malik on mainostanut litsi-martinia.