Johanna Tukiainen ei pääse Facebookiin – käyttää nyt eri nimeä sovelluksessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen kohujulkkis, tanssija ja glamourmalli Johanna Tukiainen käyttää nykyään sosiaalisessa mediassa nimeä Esther Sara. Syyksi nainen kertoo sen, että ei pääse kirjautumaan Johanna Tukiaisen omaa nimeä kantavalle Facebookin tilille.

– Tämä on backup-sivustoni. En pääse toistaiseksi omille Facebook-sivuilleni. Siksi käytän tätä sivustoa. Nimeni ”Esther” tulee Raamatusta, oli yksi kuningattarista Pyhän Kirjan mukaan. Sarah on myös Raamatusta. Olisi hienoa, jos pääsisin vielä omille Facebook-sivuilleni, Tukiainen kirjoittaa Facebookissa ja toivottaa Jumalan siunausta.

Tukiainen kesiintyi äskettäin Laajasalossa sijaitsevassa Pallogrilli-ravintolassa. Keikka kulki nimellä Johanna Tukiainen Barbie Show. Johanna Tukiaisen perhe-elämä Ruotsissa on ollut isoa myllerrystä täynnä. Hän menetti taannoin tyttärensä Isabell Tahirin huoltajuuden Ruotsin kamarioikeuden päätöksellä.