North Westin suosikkivanhempi on Kanye West – nämä olivat perustelut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian erosi Kanye Westistä vuonna 2021 lähes seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Avioero astui voimaan viime vuonna. Kim Kardashian huolehtii pääasiallisesti heidän neljästä lapsestaan, Northista, Chicagosta ja Psalmista.

Nyt Kim Kardashian on Us Magazine -sivuston mukaan kertonut, että North viihtyy paremmin isänsä luona ja pitää Kanye Westiä lempivanhempanaan. Nainen uskoo asian johtuvan siitä, että hän viettää isän kanssa vähemmän aikaa kuin hänen.

North West pitää hienona asiana sitä, että isä asuu asunnossa eikä isossa talossa kuin Kim Kardashian. 10-vuotiaan mielestä isällä on asiat paremmin kuin äidillä, koska Kanyella ei ole turvamiehiä kotona, omaa kokkia tai lastenhoitajaa apunaan silloin kun lapset ovat isänsä luona.