Nainen leipoi exän perheelle myrkkypiirakan – kolme ihmistä menehtyi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Australialainen 49-vuotias Erin Patterson pidätettiin kolmen ex-miehensä perheenjäsenen taposta epäiltynä. Hänen entiset appivanhempansa sekä anopin sisar kuolivat kaikki muutama päivä sen jälkeen, kun he olivat syöneet Pattersonin leipomaa piirakkaa.

Pattersonin entisen aviomiehen oli tarkoitus liittyä perheensä kanssa lounaalle, mutta jätti sen väliin viime hetkellä. Nopeasti mies syytti ex-vaimoaan sukulaistensa myrkyttämisestä. Piirakkatappo tapahtui jo kolme kuukautta sitten, mutta poliisit pidättivät naisen vasta nyt.

Victorian poliisi ei ole tiedottanut syytteistä Pattersonia vastaan, mutta viranomaiset kertoivat naisen pidätyksen olleen osa murhatutkintaa. Viranomaiset uskovat, että Patterson on saattanut myrkyttää piirakan erittäin myrkyllisillä kavalakärpässienillä. Patterson oli ainoa henkilö, joka ei sairastunut lounaalla.